Privat

Vi har uddybet det vi tilbyder, så du nemt kan finde det du søger

2

Grøn omstilling

Vi skal alle tænke grøn omstilling ind i vores hverdag. Der findes mange måder at skifte over til en grønnere energi på. Om det er en ny varmepumpe med supplerende solceller eller bare en energioptimering af jeres nuværende anlæg er vi altid klar med kyndig rådgivning. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud og find ud af hvordan vi kan hjælpe jer.
5

Rådgivning

Skal du renovere, udskifte eller bygge nyt? Så står vi klar til at rådgive dig. Vi udfører en grundig gennemgang af jeres projekt, før opstart, så I ikke kommer til at støde på ubehagelige overraskelser i forløbet. Ydermere, tilbyder vi rådgivning og evaluering i jeres eksisterende installationer og deres holdbarhed.
11

Badeværelser

Nyt badeværelse? Når du træder ind på dit nye badeværelse, skal begejstringen være markant. Vi fører en tæt dialog med jer fra starten af jeres projekt, vedrørende ønsker og muligheder, så der ikke kommer nogen overraskelser i forløbet til færdiggørelsen af jeres drømme badeværelse.
10

Køkken

Står du overfor fornyelse, renovering eller et helt nyt køkken? Så er vi hos Primo VVS parate til at hjælpe dig med vand, varme og afløb.
14

Varmepumpe

Ny varmekilde? Varmepumper er en effektiv varmekilde der nemt kan installeres, uden at have den store indgriben i tidligere installationer. Vi gennemgår jeres hus, med henblik på hvilke behov I har, samt jeres varmeforbrug. Herfra kan vi beregne hvilken størrelse varmepumpe vi finder ideel og rammer jeres behov bedst.
17

Gulvvarme

Kolde fødder? Gulvvarme giver en mere ensartet varme i hjemmet. Derudover kan gulvvarme være med til at nedbringe varmeregningen og forbedre indeklimaet. Vi hjælper dig med den rette løsning for dit hjem.
4

Energioptimering

Du kan spare penge på dit energiforbrug! Der kan spares op til 70% på det årlige energiforbrug for en husstand, ved at de forskellige komponenter er indstillet korrekt efter husstandens forbrugsmønster. Vi gennemgår alle dele i jeres VVS anlæg, samt inspicerer selve opbygningen af jeres VVS anlæg. Herfra udfærdiger vi en rapport med vores anbefalinger til at optimere jeres anlægs energiforbrug.
9

Radiatorer

Radiatorer er den mest anvendte varmekilde man finder i mange hjem. Det er et billigere alternativ end gulvvarme. Radiatorer har mange forskellige udseender. Står du for en udskiftning af radiatorerne i dit hjem, eller har du brug for anden sparring, er vi klar.
8

Fjernvarme

Skal du have udskiftet dit olie- eller naturgasfyr, er fjernvarme en god løsning. Vi er med jer hele vejen fra projektering og dimensionering, hvor vi igennem dialog med jer finder vi den bedste og mest lønsomme løsning. Samtidig udfører vi service på fjernvarmeanlæg og der kan desuden indgås en fast serviceaftale så jeres nye eller gamle anlæg altid er i branchens bedste hænder.
13

Forsikring

Primo VVS hjælper dig med professionel rådgivning igennem skaden og finder den rette løsning for netop denne situation du/I står overfor. Skjulte rør er tit skyld i store kostbare skader, da utætte rør kan stå og sive i lang tid inden det bliver opdaget. Tøv ikke med at ringe. Vi kommer gratis ud og besigtiger skadens omfang og vurderer, om der er tale om en mulig forsikringsskade.
7

VVS-Tjek

Står du foran et salg, fraflytning eller kunne du godt tænke dig et generalt VVS-tjek af din bolig, er vi parate. Med et VVS-tjek er du garanteret en sikker gennemgang af dine synlige installationer. Efter endt gennemgang, vil du modtage en rapport med billeddokumentation, der indeholder resultatet af boligens VVS-installationer og funktionsdygtighed.
12

Totalentrepriser

Er du nervøs for overskridelser af din totalentreprise? Så lad Primo VVS varetage hele jeres entreprise, eller lad os bistå jer i rådgivningen vedrørende projekthåndtering, under totalentreprisen. Har man ingen erfaring indenfor byggebranchen kan det være uoverskueligt og dyrt selv at varetage hele den proces. Men vi står klar til at hjælpe jer med at realisere jeres nye projekter.
17

Serviceaftaler

Vil i slippe for nedbrud og uforudsete hændelser? Så lad Primo VVS varetage servicering af jeres anlæg. Vi gennemgår jeres anlæg minutiøst 2 gange om året, og renser samt servicerer de komponenter der kræver vedligeholdelse. Vi inspicerer alle andre komponenter og leverer en komplet rapport efter vores besøg. Udover ovennævnte følger der særlige rabataftaler, vagtudkald samt andre serviceydelser med en aftale. Kontakt os for at høre nærmere.

Fandt du ikke det du søgte, så tøv ikke med at kontakte os på +45 31 68 31 69

VORES CSR PROFIL

Indhent tilbud