Erhverv

Vi har uddybet det vi tilbyder, så du nemt kan finde det du søger

2

Grøn omstilling

Et skifte til en grønnere energi kan hjælpe jeres virksomheds påvirkning af miljøet, samt give betydelige besparelser. Kontakt os for en dialog vedrørende jeres muligheder.
5

Rådgivning

Vi tilbyder rådgivning til alle VVS relaterede opgaver. Har I f.eks. et projekt igangværende eller skal til at starte et op kan Primo VVS tilbyde rådgivning og tjek af installationer.
4

Energioptimering

Der kan spares op til 70% på det årlige energiforbrug, og det hjælper vi jer gerne med at opnå. Vi gennemgår alle komponenter i jeres anlæg, samt inspicerer selve opbygningen af jeres anlæg og ud fra dette skriver vi en rapport med vores anbefalinger til at optimere anlæggets energiforbrug.
12

Totalentrepriser

Primo VVS varetager gerne hele jeres entreprise og står for rådgivningen, samt projekthåndtering under en totalentreprise. Har man ingen erfaring indenfor byggebranchen kan det være uoverskueligt selv at varetage hele processen. Vi står klar til at hjælpe jer med at realisere jeres nye projekter.
6

Driftsoptimering

Undgå dyre efterregninger og driftsnedbrud. Vi gennemgår samtlige af jeres tekniske installationer og sikrer at varmeanlægget er indstillet efter jeres behov. Der kan ofte være penge at spare her.
3

Varmecentraler

Varmecentralen er kernen i jeres VVS-installation. Vi renser kedler og optimerer driften. Vi tilbyder desuden fordelagtige serviceaftaler hvor der bliver udført en gennemgang af varmecentralen.
14

Varmepumpe

Varme fra en varmepumpe er mere økonomisk end olie og gas. Samtidigt er det en grøn energikilde. Skal jeres virksomhed eller privatbolig omstilles til en grønnere energikilde, og samtidig spare penge? Vi leverer anlæg i alle størrelser. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.
15

Køl

Én af vores spidskompetencer ligger i at levere køleanlæg til virksomheder. Et nyt eller renoveret køleanlæg vil forbedre indeklimaet for jeres medarbejdere. Vi leverer også køleanlæg til nye og større byggeprojekter i Danmark.
9

Radiatorer

Radiatorer er den mest anvendte varmekilde. Billig at montere og effektiv. Skal I have udskiftet eller monteret nye står vi klar til at udfører opgaven.
17

Gulvvarme

Godt ideklima opnås med gulvvarme. Gulvvarme er den bedste og mest økonomiske måde at varme et rum op på, da det fordeler varmen jævnt i et lokale. Vi udfører opbygningen i forskellige udlægningsmønstre efter energibehov.
10

Køkkener

Renovering eller opsætning af et eller flere køkkener er en nem opgave for Primo VVS. Vi tilbyder de skarpeste priser samt en hurtig og fejlfri installation hver gang
11

Badeværelser

Badeværelser er en stor del af vores virksomheds arbejdsopgaver. Det kræver indsigt og erfaring at lave den korrekte installation.
8

Fjernvarme

Uanset størrelse og behov kan vi hjælpe med jeres nye fjernvarme anlæg. Vi dimensionerer, monterer og indregulerer. Samtidig udfører vi også service på ovennævnte og der kan desuden laves faste serviceaftaler så jeres nye eller gamle anlæg altid er i branchens bedste hænder.
13

Forsikring

Få den rigtige vurdering ved forsikringssager. Primo VVS varetager også jeres forsikringssager. Vi kommer ud og besigtiger skadens omfang og vurderer, om der er tale om en mulig forsikringsskade gennem en dialog med jeres forsikringsselskab.
18

UV-tagvand

Et Pluvia system betyder færre rørledninger eftersom systemet danner et naturligt vakuum og levere dermed en stor ydelse i forhold til konventionelle tagvands-systemer. Nogle af fordelene ved et Pluvia system er:

 • Færre tagbrønde grundet den højere effekt.
 • Mere plads til andre installationer grundet den lave diameter på rørene
 • Maksimal udnyttelse af loftshøjden grundet den vandrette rørføring
 • Selvrensende ved at vakuumtrykket i systemet sikrer et stort flow.
 • Fandt du ikke det du søgte, så tøv ikke med at kontakte os på +45 31 68 31 69

  Udvalg af vores referencer

  logo1
  logo1
  logo1
  logo1

  Indhent tilbud
   VORES CSR PROFIL